Jačmenná pasta Miso v biokvalite. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni.
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Obsahuje rad minerálov, vitamínov a celkovo povzbudzuje organizmus.
Arame, ktorá má veľmi jemnú chuť i arómu, rastie na pobreží japonského ostrova Izu. Arame sa zbiera ručne, potom sa 7 hodín varí a následne suší na slnku. Pre lepšiu použitie v kuchyni sa krája na tenké rezance.
Iziki bola v Japonsku vždy používaná pre podporenie krásy, lesku a plnosti vlasov. Iziki obsahuje 14-krát viac vápnika ako kravské mlieko. Je skvelým zdrojom železa, vitamínu A, niacínu a bielkovín.
Kombu (u nás je známa tiež pod názvom kelp) je hlbokomorské riasa rastúca v čistých, chladných vodách severu. Kombu je jednou z rias najbohatších na jód.
Vhodné k príprave temaki Sushi - ručne tvarované kornútky z plátkov riasy Nori, plnené ryžou a rôznymi ingredienciami alebo Maki Sushi - rolky balené v tenkom plátku sušené riasy Nori.
Sójová omáčka Shoyu v biokvalite. Tradičný japonský výrobok k dochucovaniu pokrmov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá či iné chemické prísady.