Cayenské korenie, z gréckeho slova znamenajúceho štípať, v skutočnosti nie je korenie ale prášok zo sušených chili papričiek druhu Capsicum frutescens.
Pikantné indické korenie k príprave exotických pokrmov. Tradičná indická zmes korenín vhodná na prípravu mäsa, ryže, zeleniny a pod. Nevariť príliš dlho!
Vegánske perníkové korenie v biokvalite nesie vo svojej vôni teplé tóny škorice a klinčeka. Hodí sa na vianočné perníčky, do koláčov, ovocných chlebíkov, zimných sorbetov alebo do sušienok. Bez pridaného cukru. Ručne balené.
Skvelá sada korenín pre poznávanie rôznych chutí sveta. 10 druhov bio koreniacich prípravkov - Aladinovo korenie do kávy, Karibská kuchyňa, Habešino korenie, Korenie na šalát, Chilli con Carne, Masala, Korenie na zemiaky, Korenie na pečenie, Korenie na ryžu, Korenie na tofu.
Klasické Provensálské korenie je mnohostranne využiteľné. Výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčikom a mnoho iným pokrmom. S provensálskym korením nemôžeme pri experimentovaní veľa pokaziť, lebo sa hodí takmer k všetkému. Takže jednoducho vyskúšať a vychutnávať.