Amarant je prirodzene bezlepková pseudoobilnina. Dobre sa kombinuje s ryžou a inými obilninami. Možno z neho urobiť domáce popcorn alebo pripraviť skvelé rizoto. Vychutnajte si ho v biokvalite
Pohánka je vysoko nutrične a dieteticky hodnotná plodina. Je významným zdrojom vlákniny, minerálnych látok a vitamínov (najmä vitamínov radu B a vitamínu E). Pohánka je prirodzene bezlepková.
Pohánka je vysoko nutrične a dieteticky hodnotná plodina. Je významným zdrojom vlákniny, minerálnych látok a vitamínov (najmä vitamínov radu B a vitamínu E). Pohánka je prirodzene bezlepková.
Pohánka je vysoko nutrične a dieteticky hodnotná plodina. Je významným zdrojom vlákniny, minerálnych látok a vitamínov (najmä vitamínov radu B a vitamínu E). Pohánka je prirodzene bezlepková.
Pšeno je dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. Odporúčajú sa ľuďom s ochorením žalúdka a pankreasu. V kuchyni majú veľmi široké využitie.
2,44 €
Tovar Vám objednáme u nášho dodávateľa - dodanie do 1 týždňa
Tovar Vám objednáme u nášho dodávateľa - dodanie do 1 týždňa
Quinoa je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a má vysoký obsah bielkovín. Inkovia nazývajú quinou matkou obilia (aj keď v skutočnosti nejde o obilninu, ale o semená druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množstvo bielkovín so vzácne vyváženým podielom aminokyselín.
Quinoa je prirodzene bezlepková pseudoobilnina. V kuchyni má široké využitie - hodí sa na sladko aj na slano. Pripravíte s ňou úžasné placky, kašu na raňajky, alebo ju môžete podávať ako prílohu.
2,90 €3,49 €
Tova Vám objednáme u nášho dodávateľa - dodanie do 1 týždňa
Znížená cena
Tova Vám objednáme u nášho dodávateľa - dodanie do 1 týždňa
Čierna quinoa je rovnako ako biela a netradičná čierna bezlepková, dobre stráviteľná a výživovo veľmi hodnotná pseudoobilnina. Líši sa len konzistenciou- červená a čierna quinoa zostáva v uvarenom stave o niečo pevnejšia a chrumkavá. Všetky druhy sa krásne kombinujú v šaláte alebo rizote. Obsahuje kvalitne vyvážené bielkoviny.
Ryža basmati patrí medzi dlhozrnné druhy ryže. Vyniká jemnou vôňou a chuťou. Jej zrná sa po uvarení nelepí. Môžeme ju použiť ako prílohu či hlavné jedlo, ale aj do studených jedál.
Hnedá ryža basmati vyniká jemnou vôňou a chuťou a vyšším obsahom živín. Môžeme ju použiť ako prílohu či hlavné jedlo, ale aj do studených jedál, napr ryžových šalátov.
Červená ryža je jednou z mnohých odrôd tejto obľúbenej obilniny. Príjemne chutí po orechoch az výživového hľadiska je veľmi cenená, obsahuje oveľa viac vlákniny a vitamínov ako ryža biela.
Pololoupaná guľatozrnná ryža je proti bielej ryži bohatšie na vitamíny a minerály, Pololoupaná guľatozrnná ryža sa pri varení mierne roztvára a po uvarení je ľahko kašovitá.
Jasmínová ryža je najrozšírenejší a najobľúbenejší druh ryže v ázijskej kuchyni. Je charakteristická tým, že má jemnú kvetinovú vôňu. Podobá sa ryži basmati, ale po uvarení sa viacej lepí. Je vhodná do nákypov, ale tiež ako príloha.
Trojfarebná ryža sa skladá z natural dlhozrnnej ryže, červenej ryže a čiernej ryže. Exotická kombinácia skvelých chutí a vzhľadu dodá vašim pokrmom na originalite. V biokvalite.