Amalaki je drobné indické ovocie nazývané indický egreš, veľmi bohté na antioxidanty a vitamín C. Tri kúsky sušeného amalaki pokryjú dennú dávku vitamínu C.
Sušení krúžky ananásu v biokvalite. Vhodné ako maškrta aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pre lepšiu chuť a štruktúru ich môžete vopred namočiť. Pripravíte z nich sladké cukrovinky, skvelé raňajky alebo výborný koláč.
Lyofilizovaný (mrazom sušený) plod brusnice zachováva maximum účinných látok, oproti bežne predávaným kandizovaným brusniciam neobsahuje cukor. Priaznivo pôsobí na močové cesty.
Černice sú sušené mrazom, keďže si tak lepšie zachovajú svoju pôvodnú farbu, arómu aj chuť. Vhodné ako maškrta aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pripravíte z nich sladké dezerty alebo výborné raňajky.
Čučoriedky sú sušené mrazom, keďže si tak lepšie zachovajú svoju pôvodnú farbu, arómu aj chuť. Sú vhodné ako maškrta aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pripravíte z nich sladké dezerty alebo výborné raňajky.
1,35 €
Momentálne vypredané. Tovar Vám objednáme. Dodanie dodávateľom do 1 týždňa.
Momentálne vypredané. Tovar Vám objednáme. Dodanie dodávateľom do 1 týždňa.
Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, ale využitie majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Ide o druh ovocia s výraznou sladkou chuťou.
Zľava je z dôvodu krátkej trvanlivosti (do 31.12.2021). Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, ale využitie majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Ide o druh ovocia s výraznou sladkou chuťou.
Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, využitie ale majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Jedná sa o druh ovocia s výrazne sladkou chuťou. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Fíky jsou bohaté na vitamín E, B6, B1 a B2. Z minerálů obsahují draslík, vápník, hořčík a železo. Stopové prvky jako zinek, měď a mangan jsou v nich též přítomny ve velkém množství.
Sušené plody viniča hroznorodého v biokvalite. Chutné sú samotné, možno ich ale použiť aj pri pečení a varení. Majú výraznú sladkú chuť, ktorá je silnejšia ako u ostatných druhov hrozienok.