460011
Nový produkt
Jačmenná pasta Miso v biokvalite. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni.
Mugi Miso Muso (jačmennej miso) má jemnú chuť a arómu. Je vyrábané rodinnou firmou s viac ako šesťdesiatročnou tradíciou, ktorá zachováva tradičné výrobné postupy. Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov a celkovo povzbudzuje organizmus. Látky obsiahnuté v Misu majú priaznivý vplyv na trávenie iných potravín a podporujú dobrú funkciu tráviacich štiav v žalúdku. Ďalej pomáhajú odstraňovať nežiaduce mikroorganizmy v zažívacom trakte. Vhodné pre vegánov a vegetariánov.
Zloženie : Sója *, jačmeň * (30,9%), voda, soľ (15,5%), fermentačný činidlo (Aspergillus oryzae). * produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu : Používajte do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pre úpravu morských rias. Rozmiešajte požadované množstvo vo vlažnej vode alebo zeleninovom vývare. Miso by nemalo prejsť varom, a preto pridávajte vždy nakoniec varenia a pokrm nechajte pred podávaním chvíľu stáť.
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 754 kJ/180 kcal. Bielkoviny: 11,2 g Sacharidy: 22,8 g Tuky: 4,9 g
Skladovanie : Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.
Alergény : Sója, jačmeň.
Obsah balenia : 345g
Krajina pôvodu : Japonsko