Český produkt. Zmes obilnín a sušenej zeleniny na prípravu chutných fašírok podľa zásad zdravého životného štýlu. Možno použiť aj ako náplň do zeleninových jedál - napríklad paprík alebo kapustných závitkov.
Pšeničné klíčky 200 g - obsahujú veľa vitamínov skupiny B a bielkovín. Používajú sa na zahusťovanie jogurtov, do obilninových raňajok, ale aj ako náhrada mletých vlašských orechov.
BIO pohánkové lupienky sú bez lepku a bez sodíka. Znížená konzumácia sodíka prispieva k udržaniu normálneho krvného tlaku. Sodík je pre telo veľmi dôležitá minerálna látka, ale v primeranom množstve. Výrobok vhodný pre celiaktikov.
Špaldové lupienky BIO sú celozrnným výrobkom, ktorý má vysoký obsah prirodzenej vlákniny. Táto vláknina prispieva k zvýšeniu objemu stolice. Pre udržanie pevného zdravia je nutné dodržiavať zásady zdravého životného štýlu a konzumovať pestrú a vyváženú stravu.
Jačmenné vločky sa pripravujú zo zrna, ktoré je nasiaknuté, uvarené a zlisované. Jačmeň má podobné zloženie ako pšenica, na rozdiel od pšenice však obsahuje menej gluténu.
Najlepší spôsob, ako jesť ovos a získať z neho všetky živiny, je v podobe vločiek. Ovos je obilie najbohatší na živiny. Obsahuje približne dvakrát viac tukov ako pšenica, viac proteínov a sacharidov.
Ovsené vločky s klíčkami predstavujú ideálnu kombináciu pre získanie všetkých dôležitých látok a živín, ktoré ovos ponúka. Práve v klíčku sú ukryté aj ďalšie aktívne látky.
Ovsené vločky s klíčkami predstavujú ideálnu kombináciu pre získanie všetkých dôležitých látok a živín, ktoré ovos ponúka. Práve v kľúči sú ukryté aj ďalšie aktívne látky.
Pohánkové vločky bezlepkové 250 g - obsahujú rutín, ktorý rozširuje cievy a zvyšuje pružnosť. Možno z nich pripraviť obilninové raňajky - zalejeme horúcim mliekom alebo vodou a dochutíme. Používajú sa tiež na zahustenie jogurtov a polievok.
V celom zrne pšenice sa nachádzajú dôležité živiny - vrátane vlákniny. Pšeničné vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje.
Pšenové vločky sú vyrobené len zo pšena. Pšeno to sú žlté guľôčky, ktoré dostaneme po odstránení šupiek z prosa. Pšenové vločky sú typickej orieškovej chuti, bez pridaného cukru. Vhodné sú na prípravu bezlepkových raňajok a bezlepkových kaší.