Nepražené kakaové bôby (Theobroma cacao) sú jednou z najkomplexnejších potravín planéty. Obsahujú široké spektrum hodnotných výživných látok v prírodnej podobe neznehodnotené tepelnou ani žiadnu inú úpravou.
Nepražené kakaové bôby majú viac antioxidantov a flavonoidov ako akákoľvek iná potravina, vrátane čučoriedok, červeného vína, čierneho alebo zeleného čaju. Sú bohaté na množstvo základných minerálov vrátane horčíka, síry, vápnika, železa, zinku, medi, draslíka a mangánu.
Ekvádorské kakao Arriba Nacional je cenené pre svoju bohatú kvetinovú a ovocnú vôňu s orechovým podtónom. Bôby pre čokoládu Pacari spoločnosť SKS Farms nakupuje od pestovateľov z rodinných biofarem. Podporuje ich komunitu a dbá na dodržiavanie princípov "Fair Trade". Svoje podnikanie zakladá na sociálnych hodnotách.