Zľava je z dôvodu krátkej trvanlivosti (do 31.5.2022). Chia sú drobné semienka šalvie hispánskej. V kuchyni majú široké využitie vďaka schopnosti viazať na seba tekutinu - zmiešaním s tekutinou vznikne chia gél, ktorý použijete pri príprave pudingu, marmelády, kokteilov a kaší. Chia sa dajú použiť aj pri pečení chleba, sušienok, muffinov. Majú ľahko...
Cíceru sa tiež niekedy hovorí rímsky hrach. Je to strukovina s jemnou orieškovou chuťou a ľahko krémovou konzistenciou. Môžete ju použiť ako prílohu alebo ako základ nátierok či polievok.
Cícer dodáva telu významné množstvo bielkovín, ktorého obsah je rovnaký alebo väčší ako v mäse či vajciach. Z minerálov stojí za zmienku železo (trikrát viac ako v mäse), draslík, horčík, vápnik a zinok.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Bio škoricový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný aj na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, ale využitie majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Ide o druh ovocia s výraznou sladkou chuťou.