Umeboshi patrí k tradičným japonským produktom. Vyrába sa z japonských ume sliviek nakladaných v morskej soli s listami Shiso. Sú veľmi slané a vhodné ako príležitostná pochúťka.
Najuniverzálnejšie vločky pod slnkom. Vykúzlite s nimi rýchle a výdatné raňajky, zahustíte polievky a nátierky alebo upečiete voňavé a chrumkavé sušienky.
Zľava je z dôvodu krátkej trvanlivosti 05.05.2022. Raňajky z ovsených vločiek naštartujú deň plný energie. A z jemných ovsených vločiek pripravíte tu najlepšiu ovsenú kašu. Avšak v kuchyni majú širšie využitie - zahustíte s nimi polievky, nátierky a fašírky. Môžete ich pridať do pečiva, lievancov alebo si pripraviť domácu ovsenú granolu.
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Pohánkové vločky si dajte len tak v miske s ovocím a rastlinným mliekom. Skvele poslúžia ako základ pre karbonátky a zeleninové placky
Quinoové vločky môžeme konzumovať bez akéjkoľvek ďaľšej úpravy a prísady. Môžu sa podávať ako súčasť musli, raňajkových cereálii, zaliate mliekom alebo sójovým nápojom alebo zmiešané s jogurtom.
Ražné vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje. Dajú sa jesť nespracované, pridávajú sa aj do pečiva a používajú sa tiež pri varení. Vločky sú v biokvalite, pochádzajú teda z ekologického poľnohospodárstva.
Zmes na prípravu bezlepkového chleba s pohánkovou vlákninou. Chutné rozšírenie jedálnička celiatikov. Okrem lepku neobsahuje zmes ani mlieko, vajcia, arómy, umelé farbivá či konzervanty. Príprava je ľahká, ku zmesi stačí pridať vodu, olej a droždie.
Zmes vločiek v biokvalite obsahuje štyri druhy obilných vločiek - vločky ovsené, špaldové, ražné a pšeničné. Špecifické vlastnosti jednotlivých obilnín sa v tejto zmesi vhodne kombinujú a dopĺňajú.