220020
Nový produkt
Najlepší spôsob, ako jesť ovos a získať z neho všetky živiny, je v podobe vločiek. Ovos je obilie najbohatší na živiny. Obsahuje približne dvakrát viac tukov ako pšenica, viac proteínov a sacharidov.
Ovos je veľmi bohatý na fosfor, železo (viac ako mäso) a vitamín B1. Najviac zastúpenou živinou v ovse sú sacharidy, ktoré sa vďaka štruktúre zrna ľahko asimilujú a pomaly vstrebávajú. Ovos tak dokáže telu poskytnúť zásobu energie na niekoľko hodín. V ovse sa nachádza v malom množstve aj fruktóza. Jej prednosťou je, že k vniknutiu do buniek nepotrebuje inzulín - preto sa ovos odporúča diabetikom.
Zloženie : Ovsené vločky, produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu : Vločky sa môžu variť v sójovom mlieku či zeleninovom vývare. Ovsené vločky uvarené v sójovom mlieku, podávané s medom a kúskami jabĺk, alebo banánov tvorí výborné raňajky pre deti, mládež, športovcov a tehotné či dojčiace ženy. Kľúčik je časť zrna, ktorá je najbohatší na živiny a aktívne látky, a to najmä na proteíny, ďalej na vitamíny (B1, B2, B6, niacín a kyselinu listovú, vitamín E), minerály (oi horčík) a stopové prvky.
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 1524 kJ / 369 kcal. Bielkoviny: 12,0 g Sacharidy: rozdielne hodnoty. Tuky: 7,0 g
Skladovanie : Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.
Alergény : Lepok.
Vyrobené v Českej Republike