Vločky špaldové 250g BIO CL

Nový produkt

Špaldovej vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje. Špalda obsahuje horčík a vitamíny skupiny B, vrátane vitamínu B17, ktorý pôsobí preventívne proti nádorovému bujneniu.

Viac detailov

1,09 €

6 položky

- +

 
Detaily

    

Pšenica špalda je prastará obilnina, ktorá nebola šľachtená, preto si zachovala veľké množstvo cenných látok. Obilné vločky uchovávajú väčšinu cenných látok - sacharidy, rastlinné bielkoviny, nenasýtené mastné kyseliny, minerálne látky, vitamíny i vlákninu.

Zloženie : Vločky špaldové, produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Návod na prípravu : Špaldové vločky môžete konzumovať buď surové alebo opražené, povarené alebo sparené horúcou vodou alebo (sójovým) mliekom. Môžete k nim pridať orechy a semená, sušené ovocie alebo med, použiť ich pri príprave müsli alebo granolového. Výborné sú aj s jogurtom. Pri kuchynskej úprave ich môžete použiť ako prílohu, závarku do polievky, po rozdrvení nimi môžete nahrádzať múku pri pečení múčnikov a slaného či sladkého pečiva. Výborné sú pri príprave fašírok, k príprave placiek atp.

Kalorická hodnota / energie (na 100g): 1480 kJ/352 kcal. Bielkoviny: 16 g Sacharidy: 68 g Tuky: 2,5 g Príp. iné (cholesterol, vitamíny a pod): 250 mg horčíka (83% DDD), 0,6 mg tiamínu (43% DDD), 4,3 mg niacínu (24% DDD)

Skladovanie : Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.
Alergény : Lepok.

Vyrobené v Českej Republike

Napíšte Váš názor

Vločky špaldové 250g BIO CL

Špaldovej vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje. Špalda obsahuje horčík a vitamíny skupiny B, vrátane vitamínu B17, ktorý pôsobí preventívne proti nádorovému bujneniu.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (26):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu