Skvelá sada korenín pre poznávanie rôznych chutí sveta. 10 druhov bio koreniacich prípravkov - Aladinovo korenie do kávy, Karibská kuchyňa, Habešino korenie, Korenie na šalát, Chilli con Carne, Masala, Korenie na zemiaky, Korenie na pečenie, Korenie na ryžu, Korenie na tofu.
Klasické Provensálské korenie je mnohostranne využiteľné. Výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčikom a mnoho iným pokrmom. S provensálskym korením nemôžeme pri experimentovaní veľa pokaziť, lebo sa hodí takmer k všetkému. Takže jednoducho vyskúšať a vychutnávať.
Klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnej kuchyni. Mletá rasca je vhodný variant pre všetkých, ktorým sa nepáči predstava, že by rozhrýzli celé semienko rasce.
Tak to je niečo pre mlsné jazýčky! Škorica prebudí spomienky na detstvo... V modernej kuchyni má využitie pri príprave dezertov, múčnikov, ale i odvážnych mäsových špecialít.
Mletá škorica v biokvalite, používa sa k ochuteniu. Má veľmi príjemnú vôňu a jemno sladkastú chuť. Hodí sa predovšetkým do sladkých pokrmov. Druh Ceylon má jemnejšiu a sladšiu arómu oproti druhu Cassia.