HL3
Nový produkt
Naše RAW kakaové maslo sa získava lisovaním surovej kakaovej hmoty, ktorú získame z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva.
Lisovanie kakaovej hmoty prebieha za nízkej teploty, a tým si hmota zachováva nielen skvelé chuťové vlastnosti, ale aj významné výživové hodnoty vrátane aktívnych enzýmov. Maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žĺtnutiu a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády. Ale môžeme ho používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných jedál. Je takisto výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku - zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.
Zloženie:
100 % BIO RAW kakaové maslo, kúsky
Použitie:
Kakaové maslo sa používa pri výrobe čokolády (zjemní chuť), čokoládových poliev (pri krájaní nebude poleva praskať), zmrzliny, na smaženie, pečenie - mäsa, sladkých pokrmov.
Hmotnosť: 250 g
Krajina pôvodu: Peru