Umeboshi patrí k tradičným japonským produktom. Vyrába sa z japonských ume sliviek nakladaných v morskej soli s listami Shiso. Sú veľmi slané a vhodné ako príležitostná pochúťka.
Struky vanilky si aj cez svoju vysokú cenu udržujú svoje miesto na trhu. Ak porovnáte vôňu a chuť vanilky s umelou náhradou (vanilkovým cukrom), pravdepodobne prestanete vanilkový cukor používať.
Zmes na prípravu bezlepkového chleba s pohánkovou vlákninou. Chutné rozšírenie jedálnička celiatikov. Okrem lepku neobsahuje zmes ani mlieko, vajcia, arómy, umelé farbivá či konzervanty. Príprava je ľahká, ku zmesi stačí pridať vodu, olej a droždie.
Grill Vegi BIO sa používa na grilovanie, pečenie a dusenie pokrmov zo zeleniny, z hydiny, rýb a ostatných druhov mäsa. Je vhodný do omáčok, gulášov a tmavých polievok.
Herba Vegi BIO sa používa do studených pokrmov bez varenia, do pomazánok a šalátov, v teplej kuchyni do polievok, omáčok, cestovín a na dusenie mäsa a zeleniny. Výborná je na zapečené zemiaky a do dusenej ryže.