Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tradičný japonský výrobok, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
emná mletá soľ. Himalájska biela soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. Tradičný pomocník v kuchyni pri dochucovaní. Využiť ju ale môžete aj pri kúpeli alebo ako dekoráciu.
Čierna soľ, alebo ak aj Kala Namak je vulkanická prírodná soľ s výraznou chuťou po vajíčkach. Obsah NaCl je cca 91%. Táto soľ obsahuje dôležité minerály, ktoré ľudské telo potrebuje.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. V prírode sa vyskytuje prirodzene pod pakistanskými červeno sfarbenými horami. Vhodná je do mlynčekov na soľ.
Himalájska ružová soľ je nerafinovaná. Neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. V prírode sa vyskytuje prirodzene pod pakistanskými červeno sfarbenými horami.
Hrubá morská soľ bohatá na minerály a bez obsahu pridaných látok. Je ideálna do mlynčekov na soľ, na varenie zeleniny, ryže, cestovín, na grilovanie rýb a zeleniny, taktiež do soľných kúpeľov.
Morská jemná soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. V prírode sa vyskytuje prirodzene v morskej vode a získava sa odparovaním na slnku. Vhodná na ochutenie pokrmov, možno ju ale využiť aj na prípravu prírodného peelingu alebo ako dekoráciu.
Solčanka sa používa na zlepšenie chuti zeleninových a mäsových hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. Obsahuje viac (nie však výrazne) nerastných látok a stopových prvkov.
Solčanka sa používa na zlepšenie chuti zeleninových a mäsových hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. Obsahuje viac (nie však výrazne) nerastných látok a stopových prvkov.
Solčanka sa používa na zlepšenie chuti zeleninových a mäsových hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. Obsahuje viac (nie však výrazne) nerastných látok a stopových prvkov.