Ryža trojfarebná 500g BIO Country Life

111038

Nový produkt

Trojfarebná ryža sa skladá z natural dlhozrnnej ryže, červenej ryže a čiernej ryže. Exotická kombinácia skvelých chutí a vzhľadu dodá vašim pokrmom na originalite. V biokvalite.

Viac detailov

3,35 €

3 položky
Pozor: skladom posledné kusy

- +

 
Detaily

Popis

Pri ryži s názvom natural je potrebné počítať s trochu dlhším časom prípravy. Natural ryža vám to ale vynahradí rýchlejším pocitom zasýtenia.

Využitie:

  • Príloha - ryžu možno využiť ako prílohu k slaným zeleninovým a mäsovým pokrmom.
  • Rizoto - klasickým spôsobom môžete ryžu zmiešať so zeleninou a korením podľa ľubovôle.
  • Smažená ryža - po uvarení môžete ryžu na väčšom množstve oleja spoločne so zeleninou smažiť asi 2 minúty, nakoniec pridajte rozmiešané vajíčka a krátko dosmažte, stačí už len korením dochutiť.
  • Ryžový šalát - ryžu po vychladnutí zmiešajte podľa fantázie s rôznymi ingredienciami, my odporúčame varené fazuľové struky, vlašské orechy, restovanú cibuľku a šampiňóny, nakoniec zasypte čerstvou petržlenovou vňaťou a zalejte zálievkou z octu, horčice a oleja.

Ryža pochádza z tropických oblastí Ázie a Afriky. Domestikovaná bola približne pred 10 000 rokmi a dnes je jednou z najdôležitejších obilnín sveta. Ako hlavný príjem potravy ju má asi 1/4 obyvateľstva zemegule. Z ryže sa vyrába múka, nápoje, dezerty, ale aj pivo alebo víno. Budhistickí mnísi z ryže vytvárajú známe mandaly, ryžový papier je hojne využívaný v umení.

Tento výrobok ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.

Zloženie

Ryža dlhozrnná pololúpaná, ryža červená dlhozrnná nelúpaná *, ryža čierna dlhozrnná pololúpaná *. Môže obsahovať stopy lepku. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Skladovanie

Pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 562 kJ / 367 kcal
Tuky: 2,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 77,0 g
z toho cukry: 0,9 g
Bielkoviny: 7,9 g
Soľ: 0,02 g

Zebra BIOEU BIOCZ-BIO-001

Napíšte Váš názor

Ryža trojfarebná 500g BIO Country Life

Trojfarebná ryža sa skladá z natural dlhozrnnej ryže, červenej ryže a čiernej ryže. Exotická kombinácia skvelých chutí a vzhľadu dodá vašim pokrmom na originalite. V biokvalite.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (18):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu