Fazuľa adzuki 500g BIO Country Life

120015

Nový produkt

Nazýva sa fazuľa, ale je príbuzná skôr mungu. Môžete ju namočiť a potom variť. Používa sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Má skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ju v biokvalite.

Viac detailov

4,40 €

3 položky
Pozor: skladom posledné kusy

- +

 
Detaily

Popis

Využitie:

  • príloha - uvarené adzuki premiešajte s restovanou cibuľkou a cesnakom, ďalej s bylinkami a kyslou smotanou
  • šalát - uvarené a vychladnuté adzuki skvele chutí s čerstvou zeleninou
  • polievka - pri varení stačí k adzuki pridať zeleninu, napríklad mrkvu alebo cibuľu, a na konci dochutiť
  • rizoto s fazuľou adzuki - pozrite sa na recept, ktorý sme pre vás pripravili
  • zeleninová zmes - k restovanej cibuli, mrkvy a kapusty pridajte uvarené adzuki s trochou vody, ochuťte paprikou a rascou, môžete tiež použiť umeocot a rastlinnú smotanu
  • karbonátky (fašírky) - nastrúhanú a restovanú mrkvu a cibuľu zmiešame s cesnakom, vajíčkom, varenou quinou a varenými fazuľami, všetko rozmixujeme, dosolíme, vytvoríme karbonátky a dáme ich piecť na 30 minút na 200 stupňov
  • na sladko - uvarte si ryžu, pri varení adzuki pridajte ku posledným 5 minútam hrozienka, potom pridajte do hrnca jablká na kocky a varte do mäkka, do pekáča vložte vrstvu ryže a zmesi s adzuki, pečte pri 190 ° C asi 10 minút
  • koláč - predchádzajúcu varenú zmes fazule, jabĺk a hrozienok rozmixujte, zahustíte v prípade potreby a môžete potierať napríklad pšenový korpus, nechajte 2 hodiny stuhnúť

Adzuki je potrebné namáčať minimálne 8 hodín. Následne je nutné adzuki variť cca 45 minút. Penu netreba zbierať a soľte určite až po uvarení. Po uvarení má ľahko svetlejšiu farbu do fialova a nerozpadáva sa.


Adzuki sa často nazýva fazuľa, ale o fazuľu nejde, je skôr bližšie príbuzná mungu. Pochádza z Ázie, kde sa pestovala už pred rokom 1000 pr. n. l. V Číne a v Japonsku sa používa predovšetkým na prípravu sladkých pokrmov. Typickým príkladom je sladký krém mochi. Z namočených fazúľ potom robia horúci nápoj, ktorý sa podobá čaju. V Japonsku je adzuki druhou najobľúbenejšou strukovinou po sóji.


Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.

Zloženie

Fazuľa adzuki*. Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sójových bôbov, orechov a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Skladovanie

Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 281 kJ / 304 kcal
Tuky: 1,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 41,5 g
z toho cukry: 3,1 g
Bielkoviny: 23,1 g
Soľ: 0,0 g

Zebra BIOEU BIOCZ-BIO-001

 

 

 

Napíšte Váš názor

Fazuľa adzuki 500g BIO Country Life

Nazýva sa fazuľa, ale je príbuzná skôr mungu. Môžete ju namočiť a potom variť. Používa sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Má skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ju v biokvalite.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu