945
Nový produkt
Kešu je plod zvláštnej rastliny, ktorý niektorí označujú ako jablko, iní ako orechy. Hlavný liečebný účinok kešu na kožu, sliznice a oči je spôsobený vysokým množstvom karoténov a je prevenciou proti nádorovým ochoreniam. Kešu oriešky sú vhodné pri chorobách srdca a nervovej sústavy. Majú vysoký obsah železa a vitamínu C, ktoré prospievajú krvotvorbe, posilňujú imunitu aj vitalitu organizmu.
Môžeme pridať do cereálnych raňajok a koláčov.
Priemerné výživové údaje na 100g: energia 2400 kJ/ 574 kcal,
tuky 46,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny 9,2g,
sacharidy 32,6g z toho cukry 5,0g,
vláknina 3,0g, bielkoviny 15,3g, soľ 1,6g.
Krajina pôvodu: India