CHIA 500g Marianna

132025

Nový produkt

5,10 €

1 položka
Pozor: skladom posledné kusy

- +

 
Detaily

Chia semená (Salvia hispanica) boli tajnou “superpotravinou” už v dobách starodávnych civilizácií (aztékov, mayov) a boli aj vysoko cenené.Chia semienka majú veľký podiel vlákniny, najvyšší obsah omega 3 a 6 mastných kyselín, vysoký obsah vitamínov skupiny B a 5x viac vápnika ako v mlieku. Chia semienka sú výborným zdrojom vitamínov B, medzi nimi aj vitamínu B-17 ( amygdalin ).Chia semienka obsahujú 5 násobok viac vápnika v porovnaní s mliekom (600mg v 100g chia & 120mg v 100g mlieka) .


Chia dodáva energiu, podporuje detoxikáciu organizmu a zvyšuje psychickú koncentráciu. Spôsobuje pomalý prestup sacharidov v tele a tým napomáha chudnutiu. Znižuje krvný tlak.

Návod na prípravu: semienka necháme postáť v pohári s vodou 10-15 minút, aby naboptnali. Môžeme ich pridať do müsli, obilných kaší alebo jemne opražiť a pomlieť.Odporúčaná maximálna denná dávka je 25 g = 2 čajové lyžičky. Chia semienka by nemali konzumovať ľudia so srdcovými problémami alebo tí, ktorí užívajú lieky na riedenie krvi (napr. warfarin, anopirin).



Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.


Krajina pôvodu: Bolívia

Napíšte Váš názor

CHIA 500g Marianna

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu