Olej tekvicový 250 ml STOGER

432034

Nový produkt

100% tekvicový olej BIO lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.

Viac detailov

9,40 €

4 položky

- +

 
Detaily



Doteraz sa olej vyrába výlučne z dozretých tmavozelených tekvicových jadier sušených na slnku dopestovaných v rakúskom Štajersku. Vyrába sa tradičnou technológiou pri ktorej nedochádza k znižovaniu obsahu a účinnosti prírodných látok prospešných pre ľudský organizmus, ktoré tento olej obsahuje. Výsledkom je tmavozelený až hnedý olej jedinečnej vône a zvláštnej orechovej chuti. Pre svoje vlastnosti a spôsob výroby spĺňa najvyššie nároku pre zdravú výživu. Je mimoriadne vhodný na prípravu všetkých druhov šalátov a dressingov pre studenú kuchyňu.

Olej obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín. Tekvicový olej obsahuje taktiež zinok. V neposlednom rade olej obsahuje množstvo antioxidantov (alfa, gama tokoferol), ktoré vychytávajú v krvnom riečišti voľné radikály, ktoré poškodzujú cievne steny. Všetky látky, dôležité pre zdravie (stopové prvky, vitamíny a minerály) sú v prírodnej forme obsiahnuté v tekvicových semenách (draslík, fosfor, horčík, vápnik, železo, meď, mangán, selén, zinok), rovnako ako ďalšie dôležité vitamíny (E, B1, B2, B6, C, A , D)

Dávkovanie: vnútorne - ráno (nalačno) a večer (pred spaním) jednu čajovú lyžičku studená kuchyňa- podľa chuti a množstva jedla vonkajšie použitie - podľa potreby

Skladovanie: Skladujte na tmavom mieste pri izbovej teplote do 22°C. Po otvorení spotrebujte najneskôr do 3 mesiacov.

Objem: 250ml v tmavej sklenej fľaši

Krajina pôvodu: Rakúsko

Napíšte Váš názor

Olej tekvicový 250 ml STOGER

100% tekvicový olej BIO lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (25):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu