Olej ľanový lisovaný za studena 250ml TOPVET

P147

Nový produkt

4,65 €

3 položky

- +

 
Detaily

Ľanový olej má vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín (linolénová 52 – 63 %). Kyselina linolénová je odporúčaná na zníženie rizika kardiovaskulárnych ochorení. Upravuje krvný tlak. Zlepšuje kvalitu pleti. Olej je odporúčaný pri mužskej neplodnosti a ťažkostiach s prostatou. V tradičnom ľudovom liečiteľstve je odporúčaný ako ochrana pred rôznymi formami nádorov. Čistí črevá, upravuje mikroflóru a zlepšuje zažívanie. Ak je vhodne chránený pred oxidáciou, ide o jeden z najkvalitnejších olejov vôbec. Pri vonkajšom používaní je vhodnou podporou pre ekzematikov.

Zloženie: Ľanový olej, vitamín E, rozmarínový extrakt.

Odporúčané dávkovanie:  2 x denne 3-5 ml (1 kávovú lyžičku). Má osobitú, jemne orechovú chuť. Zaujímavá je kombinácia s tvarohom ale aj s ryžou. Ľanový olej neznesie tepelnú úpravu! Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Skladovanie:  Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku a v mraze. Prípadný zákal nie je na závadu.

Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Všeobecné upozornenia: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné ženy a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú stravu.

Napíšte Váš názor

Olej ľanový lisovaný za studena 250ml TOPVET

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (12):

QR kód

Menu