nové

Kypriaci prášok do pečiva bezgluténový 12g BIO AMYLON

450012

Nový produkt

Výborný pomocník pri pečení, Vaše cesto bude odľahčené a nadýchané. Pomôže Vám pripraviť skvelé bábovky, muffiny alebo sušienky. Prášok do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakyprenie zaistí vínny kameň a jedlá sóda

Viac detailov

0,23 €

17 položky

- +

 
Detaily

Tipy:

  • Kypriaci prášok Amylon má tendenciu kypriť už pri izbovej teplote na rozdiel od obyčajného prášku. Preto sa odporúča dávať cesto do rúry čo najrýchlejšie po zapracovaní prášku.
  • Kyprí o niečo menej. Použite 1,5 vrecúška tam, kde by ste inak dali 1 vrecúško obyčajného. Alebo použite len 1 vrecúško a pridajte malú lyžičku jedlej sódy.
  • Prášok do pečiva Amylon má úplne neutrálnu chuť. Keď si naň zvyknete, spoznáte, keď sa použije konvenčný prášok.

Kyprenie vytvára v ceste bublinky vzduchu, tým je cesto odľahčené a nadobudne na objeme. Ide to docieliť dvoma spôsobmi - biologickým (droždie) alebo chemickým (bublinky vzniknú chemickou reakciou kyselín a zásad).

Rozdiel bezfosfátového a fosfátového prášku:

  • bežný kypriaci prášok
    - kyslou zložkou je fosforečná soľ (tiež obsiahnutá v tavených syroch alebo práškových zmesiach na výrobu nápojov);
  • kypriaci prášok bez fosfátov
    - kyslou zložkou je vínny kameň (vinnan draselný), vyzráža sa vo forme kryštálikov vo vínnych sudoch;
    - zásaditou zložkou je jedlá sóda;
    - ďalej obsahuje len kukuričný škrob v biokvalite.

Zloženie

Kukuričný škrob *, kypriace látky: vínan draselný, uhličitany sodné. Môže obsahovať stopy mlieka a vajec. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Skladovanie

Skladujte v suchu.

  • Legislatívne zaradenie Výrobok zo škrobu - kypriaci prášok.
  • Počet kusov v kartóne 45 ks
  • Poľnohospodárska produkcia EÚ / Mimo EÚ

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 705 kJ / 166 kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 41,0 g
z toho cukry: 0,0 g
Bielkoviny: 0,1 g
Soľ: 15,4 g

Zebra BIOEU BIOCZ-BIO-001

Napíšte Váš názor

Kypriaci prášok do pečiva bezgluténový 12g BIO AMYLON

Výborný pomocník pri pečení, Vaše cesto bude odľahčené a nadýchané. Pomôže Vám pripraviť skvelé bábovky, muffiny alebo sušienky. Prášok do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakyprenie zaistí vínny kameň a jedlá sóda

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu