Lieskové orechy 250g BIO Country Life

140027

Nový produkt

Najlepšie chutia dopredu namočené. Skúste ich pridávať aj do zeleninových šalátov. V mixéri s medom vytvoria fantastickú nátierku.

Viac detailov

5,30 €

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade
 
Detaily

Popis


Vynikajúco sa hodia na prípravu sladkých dezertov. Napríklad v takej orechovej bábovke alebo v brownies sa poriadna hrsť lieskových orieškov určite nestratí. Môžete si z nich vyrobiť aj rastlinné, lieskovo orieškové mlieko alebo dokonca orechové maslo. Nebojte sa ich pridať ani do slaných jedál, ako je napríklad šalát alebo rizoto. Nasekanými lieskovými orieškami môžete dozdobiť aj zeleninové krémové polievky. Po opražení sa ich chuť ešte viac zvýrazní.

Lieskové orechy sú tiež výborným základom pre pečené i nepečené zákusky alebo rôzne raw dobroty. Môžete si na nich pochutnávať len tak, alebo ich zmiešať so sušeným ovocím a pribaliť ako zdravú desiatu do školy, do práce či na cesty. Ozdobte si s nimi rannú kašu alebo ich nasekajte do domáceho m Ozdobte si s nimi rannú kašu alebo ich nasekajte do domáceho müsli. Z lieskových orieškov si môžete vyrobiť svoju domácu zdravšiu verziu lieskovo orieškovej nátierky.

Zloženie

LIESKOVÉ ORECHY jadrá*, *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Môže obsahovať stopy lepku, ostatných orechov, arašidov, sóje a sezamu.

Alergény

Orechy

Skladovanie

Na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

  • Legislatívne zaradenie Suché skořápkové plody – lískové ořechy.
  • Poľnohospodárska produkcia Turecko

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2 731 kJ / 654 kcal
Tuky: 62,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,5 g
Sacharidy: 11,0 g
z toho cukry: 4,3 g
Bielkoviny: 14,0 g
Soľ: 0,01 g

Zebra BIOEU BIOCZ-BIO-001

Napíšte Váš názor

Lieskové orechy 250g BIO Country Life

Najlepšie chutia dopredu namočené. Skúste ich pridávať aj do zeleninových šalátov. V mixéri s medom vytvoria fantastickú nátierku.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (5):

QR kód

Menu