Bulgur jačmenný 250g BIO CL

210075

Nový produkt

Tato úprava zvýrazní vôňu a chuť a hlavne uľahčuje ďalšie použitie v kuchyni, lebo bulgur sa varí (alebo len nechá  nabobtnať a „dôjsť“  v horúcej vode) kratšiu dobu ako celé zrno. Bulgur je ľahko stráviteľný, nenadúva.

Viac detailov

1,42 €

1 položka

- +

 
Detaily

Bulgur využíva najmä arabská kuchyňa hlavne do bulgurového šalátu „tabouleh“, v slovenskej/českej kuchyni ho možno použiť do karbanátkov, rizota, šalátov, ako závarka do polievok.

Ako pripraviť jačmenný bulgur: varte v 2,5 násobnom množstve mierne osolenej vody 7 minút, nechajte dôjsť pod pokrievkou 10 minút.

Napíšte Váš názor

Bulgur jačmenný 250g BIO CL

Tato úprava zvýrazní vôňu a chuť a hlavne uľahčuje ďalšie použitie v kuchyni, lebo bulgur sa varí (alebo len nechá  nabobtnať a „dôjsť“  v horúcej vode) kratšiu dobu ako celé zrno. Bulgur je ľahko stráviteľný, nenadúva.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (3):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu