Kategórie

Výrobcovia / značky

Zoznam produktov výrobcu / značky: Ecover

Ecover je už 20 rokov priekopníkom etického a trvalo udržateľného podnikania.Môže tak byť v mnohých smeroch vzorom pre ostatné firmy. V roku 1993 dostala firma Ecover ocenenie OSN za mimoriadne ekologickú prevádzku!


Bola založená v roku 1980 v Belgicku. ECOVER bol priekopníkom v oblasti ekologického čistenia a ako prvý predával prací prášok bez fosfátov, ešte skôr než boli fosfáty považované za problematické.Ecover má už veľa rokov vedúce postavenie v oblasti výroby ekologických pracích a čistiacich prostriedkov na svetovom trhu. Firemné smernice sú oveľa prísnejšie ako normy Európskej únie. Avšak Ecover ide ešte ďalej. Zamestnanci dostávajú osobitnú prémiu, keď nechávajú svoje auto doma a idú do práce na bicykli. Jednou z priorít Ecover je aj vzťah ku zvieratám: výrobky Ecover preto nie sú testované na zvieratách.


Ekologické čistiace, umývacie a pracie prostriedky Ecover :

     sú vyrobené na rastlinnej a minerálnej báze
     neobsahujú zložky pochádzajúce z ropy kytička
     majú minimálny vplyv na vodný život
     sú rýchlo a úplne biologicky rozložiteľné
     sú vhodné pre citlivú pokožku
     nie sú testované na zvieratách
     vyrábajú sa v ekologickej továrni
     používajú sa na upratovanie v budovách inštitúcií EÚ
     fľaše, uzávery a etikety sú 100% recyklovateľné
     najvyhľadávanejšie ekologické čistiace prostriedky na slovenskom trhu


Používaním Ecover má aj naďalej zo svojich nárokov na pracie a čistiace výkon. Ecover totiž účinkuje rovnako dobre ako najlepší bežné umývacie a čistiace prostriedky. A navyše je úplne ekologický!


Bezpečný pre vás i vašich najbližších :

Odevy, bielizeň, riad a príbory. Takmer na všetkom, čo užívame, zostávajú zvyšky čistiacich prostriedkov. Kontakt s nimi je neodvratný, preto je dôležité zabezpečiť, aby tieto usadeniny neboli škodlivé pre vaše zdravie. Ecover používa prísady výhradne rastlinného a minerálneho pôvodu, u ktorých je zaručené, že nepoškodí vaše zdravie. Prostriedky, ktoré veľa pení, obsahujú špeciálne prísady. Dodatočná pena nie je nutná! V skutočnosti pena nezvyšuje umývací výkon.

Zobrazených 1 - 4 z 4 položiek
Zobrazených 1 - 4 z 4 položiek

QR kód

Menu