482007
Nový produkt
Agar-agar je prírodná želatina vyrábaná z ôsmich druhov červených rias a používa sa do krémov, polievok, aspikov a na zdobenie tort.
Agar-agar obsahuje komplexné polysacharidy, ktoré sa podobajú celulóze. Tradičná metóda výroby agar-agaru je síce zdĺhavejšie ako moderné komerčné metódy, ale lepšie rešpektuje prírodné zákonitosti a zaisťuje tak uchovanie všetkých živín. Agar-agar obsahuje železo, vápnik, jód a ďalšie stopové prvky. Je veľmi ľahko stráviteľný, má mierne laxatívne účinky. Veľmi účinne znižuje cholesterol. Keď prechádza agar-agar zažívacím traktom, zbiera staré usadeniny a čistí vnútornosti. Agar-agar je vynikajúcim pomocníkom pre udržanie dobrého zdravia. Riasy, ktoré sú vlastne akousi morskou zeleninou, obsahujú o 10-20 percent viac minerálnych látok ako bežná zelenina. Napriek vysokej schopnosti vstrebávať minerály neabsorbujú riasy z morskej vody škodlivé látky. Kde je stupeň znečistenia vody príliš vysoký, tam riasy jednoducho nerastú.
Zloženie : Agar-agar.
Návod na prípravu : Agar-agar používajte ako čistú želatínu do krémov, poliev, aspikov a na zdobenie tort. 2 lyžičky vločiek vložte do 0,5 litra vody alebo džúsu. Varte, kým sa nerozpustí.
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 25,2 kJ / 6 kcal. Bielkoviny: 1,6 g Sacharidy: 76,2 g Tuky: 0,0 g
Skladovanie : Uchovávajte v suchu a pri teplote do 25 °.
Obsah balenia : 15g
Krajina pôvodu : Japonsko