420020
Nový produkt
Špaldový sirup sa vyrába hydrolýzou špaldového škrobu s využitím prirodzených enzýmov.
Špaldový sirup je prírodným sladidlom, ktoré vďaka svojmu zloženiu a nižšiemu glykemickému indexu nezaťažuje pankreas. Oproti bežnému cukru neprekysľuje žalúdok (má vyššie pH) a neprispieva k vyplavovaniu niektorých minerálov z ľudského organizmu.
Zloženie : Sirup špaldový, produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu : špaldový sirup sa dá použiť na sušienky, do mliečnych a sójových výrobkov (nápoje, jogurty, dezerty atď), do obilných produktov (raňajkové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slúži ako náhrada cukru alebo medu.
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 1310,5 kJ/313 kcal. Bielkoviny: 3,4 g Sacharidy: 93 g (z toho fruktóza 0 g, glukóza 25 g, maltóza 44 g, polysacharidy 24 g). Tuky: 0,2 g
Skladovanie : Skladujte pri teplote do 20 ° C.
Obsah balenia : 250 ml