Olej ryžový 500ml Health Link

Nový produkt

Ryžový olej sa získava z ryžových otrúb, ktoré sa nachádzajú medzi ryžovú šupkou a jadrom. Olej je ľahko stráviteľný a výborný na varenie.

Viac detailov

4,45 €

1 položka

- +

 
Detaily

Základnou zložkou ryžového oleja nenasýtené mastné kyseliny. Zloženie mastných kyselín, vitamínov a minerálov je unikátny. Bohatý je aj na vitamín E, ktorý pôsobí ako prírodný antioxidant a,, reguluje "tvorbu voľných radikálov v tele. Výborný je aj ako prevencia proti vzniku koronárnych chorôb. Užívanie ryžového oleja je prínosné pre zníženie krvného cholesterolu a LDL cholesterolu, ktorý je pre náš organizmus taktiež škodlivý. Naopak zvyšuje, zdravie prospešný, HDL cholesterol.

Ryžový olej má široké využitie aj v kozmetike. Priaznivo ovplyvňuje (formou zábalov) rast a regeneráciu poškodených vlasov. Ďalej sa používa v starostlivosti o vlasy alebo riasy. Rad firiem ho dlhú dobu pridáva do kozmetických produktov, je výborný na spevnenie a pružnosť pokožky. Samotný olej sa veľmi ľahko vstrebáva a neupcháva póry. Použiť ho môžete aj starostlivosť o detskú pokožku, olej je hypoalergénny.

Jemne ryžová, nevýrazná neutrálnu chuť so svetlo hnedou farbou je pre ryžový olej typická. Neovplyvňuje chuť pripravovaných pokrmov. Pretože má vyšší bod pripálenia a nízku priľnavosť, je vhodný pre smaženie. Možno ho použiť aj na pečenie, pre studenú kuchyňu, na prípravu šalátov a dressingov.

Olej obsahuje gamma-oryzanol (prírodný antioxidant) a vitamín E, ktorý spomaľuje oxidačné procesy, čím sa olej stáva menej náchylný k žltnutiu.

Zloženie : Panenský ryžový olej z prvého lisovania za studena.

Skladovanie : Uchovávajte v suchu a tme.
 

Priemerné nutričné hodnoty v 100 g :
energetická hodnota 3404 kJ/828 kcal
bielkoviny 0 g
sacharidy 0 g
tuk 100 g
nasýtené mastné kyseliny 15 g
mononenasýtené mastné kyseliny 44 g
polynenasýtené mastné kyseliny 36 g
cholesterol 0 mg
vláknina 0 g
sodík 0 mg
vitamín E 16 mg *
gamma-oryzanol 400 mg

Obsah : 500ml

Napíšte Váš názor

Olej ryžový 500ml Health Link

Ryžový olej sa získava z ryžových otrúb, ktoré sa nachádzajú medzi ryžovú šupkou a jadrom. Olej je ľahko stráviteľný a výborný na varenie.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu