230031
Nový produkt
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov.
Tipy a recepty na použitie špaldovej kaše:
Ráno robí deň a raňajky robia ráno. Dobré raňajky vám zaistia dostatok energie a pocit sýtosti. Ale práve ráno sa človek často najviac ponáhľa a nemá na prípravu jedla veľa času. V takomto prípade môžete siahnuť po instantnej kaši, napríklad špaldovej.
Fantázii sa medze nekladú a do svojej kaše si môžete zakaždým pridať niečo iné. Z jedného
vrecka si tak urobíte veľa rôznych a chutných pokrmov.
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Ide o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
ŠPALDA lúpaná*. Môže obsahovat vajcia. *produkt kontrolovaného ekologického polnohospodárstva.
Lepok
Pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %.
Energetická hodnota 1 628 kJ / 387 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,81 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,13 g |
Sacharidy: | 75,0 g |
z toho cukry: | 7,5 g |
Bielkoviny: | 14,5 g |
Soľ: | 0,02 g |
CZ-BIO-001