232011
Nový produkt
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov. Ryžovo–pohánková kaša patrí medzi prirodzene bezlepkové potraviny.
Tipy a recepty na použitie ryžovo-pohánkovej kaše:
Ráno robí deň a raňajky robia ráno. Dobré raňajky vám zaistia dostatok energie a pocit sýtosti. Ale práve ráno sa človek často najviac ponáhľa a nemá na prípravu jedla veľa času. V takomto prípade môžete siahnuť po instantnej kaši, napríklad ryžovo-pohánkovej.
Ryža aj pohánka sú prirodzene bezlepkové obilniny. Príprava kaše z ryže alebo pohánky trvá tradične až pol hodiny, vy ju ale môžete mať hotovú o chvíľku.
Fantázii sa medze nekladú a do svojej kaše si môžete zakaždým pridať niečo iné. Z jedného vrecka si tak urobíte veľa rôznych a chutných pokrmov.
Ryža pololúpaná dlhozrnná 80 %, pohánka lámanka 15 %, kukuričná krupica 5 %. Môže obsahovať stopy lepku a vajec.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Energetická hodnota 1 560 kJ / 374 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 80,4 g |
z toho cukry: | 0,3 g |
Vláknina: | 3,4 g |
Bielkoviny: | 8,9 g |
Soľ: | 0,0 g |