Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Obsahuje rad minerálov, vitamínov a celkovo povzbudzuje organizmus.
Arame, ktorá má veľmi jemnú chuť i arómu, rastie na pobreží japonského ostrova Izu. Arame sa zbiera ručne, potom sa 7 hodín varí a následne suší na slnku. Pre lepšiu použitie v kuchyni sa krája na tenké rezance.
Iziki bola v Japonsku vždy používaná pre podporenie krásy, lesku a plnosti vlasov. Iziki obsahuje 14-krát viac vápnika ako kravské mlieko. Je skvelým zdrojom železa, vitamínu A, niacínu a bielkovín.
Nori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
Vhodné k príprave temaki Sushi - ručne tvarované kornútky z plátkov riasy Nori, plnené ryžou a rôznymi ingredienciami alebo Maki Sushi - rolky balené v tenkom plátku sušené riasy Nori.
Spoznajte rozmanitosť nášho korenie bez soli a glutamanu sodného.6 druhov korenia : Bylinky do polievky, Grilovacie byliny, Maďarskej korenie, Na špagety, Peperoncino, Provensálske korenie
Jablčný ocot obsahuje kyselinu octovú, citrónovú a kyselinu mliečnu (veľmi významné kyseliny), stopové prvky (sodík, draslík, vápnik, horčík, ...), jablčný pektín, vitamíny B a C. Ak sa snažíte zhodiť niekoľko kilogramov, alebo sa snažíte udržať si postavu, jablčný ocot si dobre v kuchyni strážte, nie je len obyčajný dochucovadlom.