V celom zrne pšenice sa nachádzajú dôležité živiny - vrátane vlákniny. Pšeničné vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje.
Quinoové vločky môžeme konzumovať bez akéjkoľvek ďaľšej úpravy a prísady. Môžu sa podávať ako súčasť musli, raňajkových cereálii, zaliate mliekom alebo sójovým nápojom alebo zmiešané s jogurtom.
Ražné vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje. Dajú sa jesť nespracované, pridávajú sa aj do pečiva a používajú sa tiež pri varení. Vločky sú v biokvalite, pochádzajú teda z ekologického poľnohospodárstva.
Ryžové vločky majú neutrálnu chuť, príjemnú ryžovú vôňu a výraznú tvrdosť. Pre lepšiu chuť je nutné ich povariť. Dobre držia tvar aj po uvarení. Vychutnajte si ich v biokvalite. Sú prirodzene bezlepkové a vyrobené z celozrnnej ryže.
Zmes vločiek v biokvalite obsahuje štyri druhy obilných vločiek - vločky ovsené, špaldové, ražné a pšeničné. Špecifické vlastnosti jednotlivých obilnín sa v tejto zmesi vhodne kombinujú a dopĺňajú.