Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá má nezameniteľnú, ľahko orieškovú chuť. Jej použitie je univerzálne, hodí sa na sladko aj na slano. Po namáčaní má využitie aj v raw strave, napríklad ako chrumkavá granola na raňajky. Skvele sa dopĺňa s hubami - v rizote alebo v čiernom kubovi.
Pohánka je prirodzene bezlepková plodina, ktorá má nezameniteľnú, ľahko orieškovú chuť. Jej použitie je všestranné, hodí sa do nátierok, placiek so zeleninou, na prípravu kaše...
Celé zrno pšenice v biokvalite. Široké využitie v kuchyni. Vyrobíte si z neho celozrnnú múku alebo ho môžete uvariť ako prílohu. Hodí sa aj ako závarka či súčasť plnky.
Nešľachtená prastará obilnina v biokvalite. Zrno využijete v teplej kuchyni predovšetkým do polievok, zeleninových jedál či ako prílohu. Zo špaldy možno pripraviť aj sladkú nátierku alebo ovocný šalát.
Pšeno je dobre stráviteľné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni má veľmi široké využitie a jeho príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému.
1,45 €
Momentálne vypredané. Tovar Vám objednáme. Dodanie dodávateľom do 2 týždňov.
Momentálne vypredané. Tovar Vám objednáme. Dodanie dodávateľom do 2 týždňov.
úpané proso, je ľahko stráviteľné, obsahuje vitamíny B a E. Pre bohatý obsah minerálnych látok (železo, meď, draslík) sa odporúča pri stavoch vyčerpanosti, po chorobách a úrazoch, na pribratie a zlepšenie látkovej premeny. Odvar sa používa na prečistenie organizmu a na vyvolanie silného potenia.
Quinoa je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a má vysoký obsah bielkovín. Inkovia nazývajú quinou matkou obilia (aj keď v skutočnosti nejde o obilninu, ale o semená druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množstvo bielkovín so vzácne vyváženým podielom aminokyselín.
Quinoa je prirodzene bezlepková pseudoobilnina. V kuchyni má široké využitie - hodí sa na sladko aj na slano. Pripravíte s ňou úžasné placky, kašu na raňajky, alebo ju môžete podávať ako prílohu.
Quinoa je prirodzene bezlepková pseudoobilnina. V kuchyni má široké využitie - hodí sa na sladko aj na slano. Pripravíte s ňou úžasné placky, kašu na raňajky, alebo ju môžete podávať ako prílohu.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnou orieškovou vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým to, že sa nelepí a má krátku dobu prípravy. Ide o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnou orieškovou vôňou. Natural znamená, že pri výrobe nebola leštená ani brúsená. Ide o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Červená ryža je jednou z mnohých odrôd tejto obľúbenej obilniny. Príjemne chutí po orechoch az výživového hľadiska je veľmi cenená, obsahuje oveľa viac vlákniny a vitamínov ako ryža biela.